Ovde živi sa mamom, bratom i bolesnom bakom... Pogledajte kako izgleda porodična kuća maloletne Mine Vrbaški u Inđiji (FOTO)

Mina Vrbaški od rođenja živi u ovoj kući, a u "Zadrugu" je nedavno ušla da bi skupila pare za bakinu operaciju

Mina Vrbaški prvo se našla u srcu skandala zbog Šaka Polumente, koji joj je navodno slao eksplicitne snimke, za koje se ispostavilo da su iscenirani upravo od strane maloletnice, koja je pre deset dana ušla u rijaliti "Zadruga".
Mina je najmlađa u rijalitiju, a, kako je sama izjavila, u "Zadrugu" je ušla zbog teške porodične situacije.
Printskrin: TV Pink
Sa majkom Ivanom Vrbaški od rođenja živi u Inđiji, a naša ekipa uputila se u ovaj grad kako bi pronašla njihovu kuću. I uspeli smo.
Sa Mininom majkom smo kratko porazgovarali, budući da je bila u žurbi i da su je čekale brojne obaveze, a u kuću nismo ulazili.
Foto: Telegraf
Pogledajte kako izgleda porodićna kuća u kojoj Mina živi sa majkom, bratom i bakom koja je lošeg zdravstvenog stanja, a koju su baš tog dana dovezli iz bolnice.
Foto: Telegraf
U rijaliti ulazim zbog novca. Imam kod kuće bolesnu baku. Njoj je potreban novac za operaciju očiju, katarakte. Mora srce da operiše i moraju da joj amputiraju nogu. Meni je cilj samo da odem, da bar od honorara skupim te pare i dam mojima - rekla nam je Mina pre ulaska u rijaliti.
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

No comments